Bemutatkozás

 

 

 

 

 

Balogh Andrea Beáta vagyok.

 

 

Egy ember, egy lélek, akinek legfőbb hivatása, életfeladata, hogy a gyermekek,  családok életét jobbá, szebbé és boldogabbá tegye.  

 

Tettem ezt először édesanyaként, amikor két csodálatos gyermek anyukája lehettem. Minden pillanatban tanítottak, formáltak engem, a nézeteimet, a világképemet. Teszik ezt még most is, amikor már felnőttek. Ennek a tanulásnak soha nem lesz vége, s én ezért végtelenül hálás vagyok nekik. Mérhetetlenül boldogság tölt el, hogy engem választottak ezen a földön  életük egyik kísérőjének.

 

Majd pedagógusként formáltam úgy a világot, alakítottam a gyermekek  iskolákban, óvodákban eltöltött napjait, hogy ők boldogok, felszabadultak, vidámak legyenek. Ha hoztak is valami bánatot otthonról, vagy bárhonnan magukkal, azt velem kijátszhatták, kibeszélhették, lerajzolhatták, s megkönnyebbülhettek. Megtanítottam őket mindarra, amit én tudok, ők pedig rengeteg csodával, új látásmóddal és örömmel ismertettek meg engem.

 

Később rájöttem, hogy a szülők, a családban élő felnőttek jóléte az egyik legfontosabb dolog ahhoz, hogy a gyermekek boldogságban, biztonságban nevelkedhessenek. Akkor működik minden tökéletesen, ha az EGYÉN, és a CSALÁD, a hátország is rendben van.  Így kezdtem el szülőket támogatni kineziológusként. Egyéni konzultációkon  beszéltük át, oldottuk mindazt, ami akadályként bukkant fel az életükben, és a gyermekeik nevelésében.

 

Most teszem mindezt egyszerre, illetve felváltva. Mindeközben, hogy segítek, és tanítok, én is változom, és tanulok, hiszen az Élet Iskolája soha nem ér véget.  

 

Világomban minden rendben van

Álmom, hogy egyszer minden gyermek, s minden szülő a saját mottójaként tekintsen erre a mondatra. Addig pedig mindent megteszek, hogy minél többször bukkanjon fel ez a pár szó a családok életében.