Bemutatkozás

“A család az, ahol az élet kezdődik, s a szeretet soha nem ér véget. “

 

Számomra a család mindennél fontosabb, s ha megtaláltad ezt az oldalt, akkor számodra is.

 

A családokban jelenlévő feltétel nélküli szeretet az, ami minden gyermek, s családtag alapvető joga, amit elvenni tőlük nem  szabad, s mindent meg kell tenni, hogy megőrizzük, áramoltassuk,  s megtanítsuk az utánunk következő generációnak.

 

A gyermeknevelés egy csodálatos, s ugyanakkor felelősségteljes feladat, amire nem készít fel az iskola, s sokszor még a szüleinktől megtanult magatartásminták sem segítenek. Gyermekeink különlegesek, nagyon mások, mint az előző generáció, s ezért másként is kell velük bánni, nevelni őket. 

 

Az élet bizony az előbb  leírtakat nagyon megtanította nekem. Mindazt a tapasztalatot, amit a saját gyermekeim felnevelésében, illetve a tanítványaim nevelgetésében, tanításában megtanultam, szívesen átadom neked, legyen ez akár egy előadás, vagy egyéni segítségnyújtás, ha elakadtál valamiben. 

 

Életem során tanultam nagyon sok mindent, azért, hogy megkönnyítsem csodálatos indigó és csillaggyermekem nevelését, a velük való életet, s később a rám bízott gyermekek, s általuk a családok életének boldogabbá tételét. 

 

Hosszú évek tapasztalata van mögöttem, s még mindig tanulok. 🙂 Régen a pedagógus pályát választottam, hiszen a gyermekek mindig nagyon közel voltak a szívemhez. Majd tanultam kineziológiát, edu kineziológiát, hogy rájöjjek, hol lehetnek elakadások, blokkok a gyermekek szervezetében, életében, s hogyan lehet ezeket feloldani.

 

S lassan megértem, amit mindig is éreztem, hogy ha a család, a szülők rendben vannak, akkor a gyermek is rendben van. S ez fordítva is igaz. Így a családok életének segítőjévé váltam, s teszem ezt most is. 

 

Segítek gyermekeknek, akik még ártatlanok, fiatalok, ugyanakkor hatalmas ősi tudással rendelkeznek. Néha kicsit meg és elakadnak abban, hogy megismerjék azt a világot, amibe születtek, s alkalmazkodjanak hozzá. Tükröt mutatnak a szüleiknek, tanítóiknak, de csak azért, hogy rávilágítsanak arra, ami változásra szorul, hogy átformálják, megváltoztassák azt. Kis harcosok ők, akik szeretetre tanítják ezt a világot. 

 

S az édesanyáknak és az édesapáknak, akik azt a csodálatos hivatást választották, hogy egy vagy több gyermeket neveljenek. Felelősségteljes, néha embert próbáló, s egyben felemelő, izgalmas, boldogságot hozó feladat ez.

 

Álmom, hogy minden családhoz megérkezzen, s soha  ne távozzon el onnan a Boldogság Kék Madara. 

 

 

 

Balogh Andrea