Bemutatkozás

 

 

Balogh Andrea, az Új Kor családjának nagykövete vagyok.  

 

 

 

 

“A család az, ahol az élet kezdődik, s a szeretet soha nem ér véget.”

Az Új Kor családja az, ahol feltétel nélkül szeretnek, elfogadnak, megértenek, és bátorítanak mindenkit. Ahol önmagad lehetsz, az a csoda, aki vagy s beteljesítheted mindazon vágyaidat, céljaidat, amiért erre a földre születtél. Ahol ismered mind a fizikai, mind a láthatatlan világ törvényeit, s be is tartod azokat. 

 

Álmom, vágyam, s munkám minden mozzanata azt szolgálja, hogy az emberek, kicsik és nagyok ráébredjenek a bennük élő csodára, előtérbe helyezhessék azon tulajdonságaikat, amik mind önmaguk, mind a családjuk számára örömet, boldogságot hoznak, s együtt hozzák létre, s éljék az Új Kor családját. 

 

Tanultam pedagógiát, kineziológiát, s jártam, járok az élet iskolájába. Mindazt, amit képviselek, mondok, vagy tanácsolok, azt átéltem, megtapasztaltam, ismerem, legtöbbször főleg a saját életemből. 

 

Szívemhez legközelebb a családok, gyermekek, és a szülők állnak. Ez mindig is így volt, s amióta családom lett, ez csak felerősödött. Szeretteim bizony megrázták egész világomat, hatalmas tanításokat hoztak nekem. Így értettem, értem meg, saját tapasztalatból kiindulva azokat a családokat, akik különleges nevelésű igényű gyermeket, az én nézetemben indigó, kristály, szivárvány, vagy csillaggyermeket nevelnek, ahol a hiperaktivitás, pánikroham, düh, önbizalomhiány, vagy éppen a félénkség, félelem mindennapos jelenségek. S megértettem saját tapasztáláson keresztül, hogy milyen erők működnek párok, illetve szülők és gyermekeik között, s hogyan lehet mindezt feltétel nélküli szeretetté változtatni. 

 

Megértettem azt is, hogy ahhoz, hogy bárkinek segíthessünk, először a saját életünket, saját magunkat kell rendbe, nyugodttá és boldoggá tenni. A mi változásunk indíthat csak el változást a családban is. 

 

Tanítok, ráébresztek, motiválok, és bátorítok, úgy és akkor, amire éppen szükség van.  

Tanítom mindazt, amit már megtanultam. A gyermekeket iskolában, táborokban, délutáni foglalkozásokon, s a felnőtteket előadások, hosszabb, rövidebb írások és személyes beszélgetések  formájában.

A könyvek pici gyermekkoromtól hűséges társaim, rengeteget tanulok belőlük, mindig újabb ismeretekre nyitják fel a szememet. Fantasztikus tanítókkal találkoztam, akik az angyali, és a szellemi világ működésére, törvényeivel ismertettek meg engem, s kinyitották az emlékezés kapuját számomra. Örökre hálás leszek nekik.

Az évek során arra is rájöttem, hogy hatalmas ősi tudás rejtőzik bennem éppúgy, ahogy mindannyiunkban. Ez a tudás lassan, fokozatosan tárul fel előttem, úgy, és akkor, amikor megérek, s érdemesnek találtatok rá. Írásaimban, beszélgetéseimben megosztom mindazt a tudást, amit megszereztem, kipróbáltam, s nekem bevált. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy másnak is be fog válni, de egy lehetőséget mutatok a sok közül, ami talán segít valakinek.  

 

Hiszem, hogy minden ember egy csoda, s fontos oka van annak, hogy itt van a földön. Amikor letisztítjuk, megváltoztatjuk mindazokat a szokásainkat, hiedelmeinket, félelmeinket, amik nem szolgálnak már bennünket, kiteljesedhet az életünk. S ekkor, de csakis ekkor tudunk egy olyan környezetet teremteni a gyermekeinknek, amilyenre szükségük van.  

 

Álmom, hogy mindenkihez, kicsihez és nagyhoz megérkezzen, s soha  ne távozzon el onnan a Boldogság Kék Madara.