Bemutatkozás

 

 

Balogh Andrea

az Új Kor családjának nagykövete vagyok.  

 

 

 

 

“A család az, ahol az élet kezdődik, s a szeretet soha nem ér véget.”

 

Az Új Kor családja az, ahol feltétel nélkül szeretnek, elfogadnak, megértenek, és bátorítanak minden családtagot. Minden ember az “Élet ajándékának” születik, s ezt először egy szerető családban tudja megtapasztalni. Itt mindenki önmaga lehet, az a csoda, akinek született s beteljesítheti mindazon vágyait, céljait, amiért erre a földre született.

 

Álmom, vágyam, s munkám minden mozzanata azt szolgálja, hogy az emberek, kicsik és nagyok ráébredjenek a bennük élő csodára, előtérbe helyezhessék azon tulajdonságaikat, amik mind önmaguk, mind a családjuk számára örömet, boldogságot hoznak. Mindamellett elfogadják, bátorítsák, segítsék egymást, s együtt hozzák létre, majd éljék meg az életet az Új Kor családjában.  

 

Tanultam pedagógiát, kineziológiát, járom az élet iskoláját. Mindazt, amit képviselek, mondok, vagy tanácsolok, azt átéltem, megtapasztaltam, ismerem, legtöbbször főleg a saját életemből. 

 

Szívemhez legközelebb a családok, gyermekek, és a szülők állnak. Ez mindig is így volt, s amióta családom lett, ez csak felerősödött. Szeretteim bizony megrázták egész világomat, hatalmas tanításokat hoztak nekem. Így értettem, értem meg, saját tapasztalatból kiindulva azokat a családokat, akik különleges nevelésű igényű gyermeket, az Új Kor gyermekeit nevelik. Emberi evolúció zajlik, s a ma élő gyermekekhez már más nevelési elvek szükségesek, ami figyelembe veszi a gyermekek másságát, s a megváltozott életkörülményeket. Azok a jelenségek, mint a hiperaktivitás, pánikroham, düh, önbizalomhiány, vagy éppen a félénkség, félelem kiküszöbölhetők, gyógyíthatók szeretettel és tudatos élettel. 

 

Tanítok, ráébresztek, bátorítok és gyógyítok, úgy és akkor, amire, ahogyan éppen szükség van.  

Tanítom mindazt, amit már megtanultam. A gyermekeket iskolában, táborokban, délutáni foglalkozásokon, s a felnőtteket előadások, hosszabb, rövidebb írások és személyes beszélgetések  formájában.

Gyógyítok, és ráébresztek gyermeket és felnőttet a kineziológiai oldások, egyéni beszélgetések alkalmával. 

 

A könyvek pici gyermekkoromtól hűséges társaim, rengeteget tanulok belőlük, mindig újabb ismeretekre nyitják fel a szememet. Fantasztikus tanítókkal találkoztam, akik az angyali, és a szellemi világ működésére, törvényeivel ismertettek meg engem, s kinyitották az emlékezés kapuját számomra. Örökre hálás leszek nekik.

 

Az évek során rájöttem, illetve tudatosult bennem, hogy hatalmas ősi tudás rejtőzik mindannyiunkban. Az enyém lassan, fokozatosan tárul fel előttem, úgy, és akkor, amikor megérek, s érdemesnek találtatok rá. Írásaimban, beszélgetéseimben megosztom mindazt a tapasztalatot, amit megszereztem, kipróbáltam, s nekem bevált. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy másnak is be fog válni, de egy lehetőséget mutatok a sok közül, ami talán segít valakinek.  

 

Hiszem, hogy minden ember egy csoda, s fontos oka van annak, hogy itt van a földön. Amikor letisztítjuk, megváltoztatjuk mindazokat a szokásainkat, hiedelmeinket, félelmeinket, amik nem szolgálnak már bennünket, kiteljesedhet az életünk. S ekkor, de csakis ekkor tudunk egy olyan környezetet teremteni a gyermekeinknek, amilyenre szükségük van.  

 

Álmom, hogy mindenkihez, kicsihez és nagyhoz megérkezzen, s soha  ne távozzon el onnan a Boldogság Kék Madara.