Új utak

 

Eljutottál -e valaha arra pontra, drága Lélek, amikor engedelmeskedtél szíved sürgető parancsának, s megtetted azt a lépést, amit oly régóta súg már neked? Vagy éppen most állsz ott? 

A torkodban dobog talán a szíved, s félelem szorítja össze a mellkasod. De az is lehet, hogy hatalmas erőt érzel, a ” mindent meg tudok csinálni” vagy az „ezt többé nem akarom” érzését. 

Akárhogyan is, de tudod, hogy ez után semmi nem lesz már olyan, mint előtte volt. Ott állsz az ismeretlen előtt, s ugrani készülsz.

Még mindig van lehetőséged  visszalépni, de tekintetedet már előre vetítetted. A hátad mögött lévő utat, a múltadat már nagyon jól ismered. Bizton ki tudod számítani, hogy milyen lesz az életed, ha ugyanúgy folytatod, ahogy eddig éltél. Lehetséges, hogy próbáltad már javítgatni, foltozgatni, meggyőzni önmagadat, hogy jó ez a munka, ez a párkapcsolat, vagy bármi, amit éppen megváltoztatni készülsz. 

Ám lelked megújulni vágyik, repülni, önmagát kipróbálni, megismerni, élni az életet. S ehhez bizony el kell hagynod azt a helyet, amit már olyan nagyon jól ismersz.

Ugrani az ismeretlenbe, egy teljesen, számodra idegen útra lépni csak hatalmas hittel lehet. Hittel, hogy Isten, az angyalok vigyáznak rád  minden lépésednél, s mindent megadnak neked a megfelelő időben és helyen. Hittel, hogy az a belső hang, amit most engedtél felerősödni, az igaz útra visz téged, hogy minden érted, s általad történik. 

Ne félj, drága barátom, hanem tedd meg a lépést! Indulj el arra az útra, amire mindig is vágytál.

Légy önmagad, légy az a bátor fényharcos, aki követi a saját útját!

Menj csak előre, s ne tántorítson el az sem, ha nem látod teljesen az utadat. Lehetséges, hogy az égiek mindig csak egy egy részletét, a következő lépést világítják meg számodra.

Higgy abban, hogy a Jó Isten fogja  a kezedet, s vigyáz rád. Szíved hangján, az érzéseiden keresztül  vezet téged. A megkönnyebbülés, a szeretet s az öröm legyenek az útjelzőid.

S ha már megnyugszik kicsit a lelked, s látod, hogy jó irányba haladsz, világíts fényeddel, szereteteddel, hogy a többi ember is megtalálhassa a bátorság útját!

Áldás rád! 🙏💖

Végtelen szeretettel: Balogh Andrea

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + tizennégy =