Új élet

 

Érzed -e a beáramló csodás energiákat a bőrödön, a testedben, a lelkedben? Érzed -e, ahogy megkönnyebbedett a tér, vagy csak Te magad lettél valamivel, valamiért szabadabb, boldogabb, még ha nem is tudod az okát? Vagy éppen most ébredsz rá a súlyokra, amit a válladon cipelsz, s lassan megérik benned az elhatározás, hogy megválj, vagy átalakítsd mindazt az életedben, ami nem tesz boldoggá. 

Akár ezen az úton, akár a másikon jársz, tudd, hogy gyökeres átalakulás előtt áll az életed. 

Fokozatosan ráébredsz a benned, s körülötted lévő világ szépségére. Észreveszed a virágokat, amerre jársz, meghallod a madarak énekét, s felnyílik a szemed szeretteid feléd irányuló szeretetére. Ez mindig is ott volt, csak te voltál az aki eddig nem vette észre, legfőképp a benned dúló viharok miatt. 

Légy hálás mindazért, amivel az élet megkínál. Sok sok életen keresztül küszködtél ugyanazon problémákkal, s most először kapsz olyan égi segítséget, csodás, átalakító energiákat, és földi segítőket, hogy mindent meg tudsz oldani, átalakítani, amit csak akarsz, ami probléma az életedben. Egyedül rajtad múlik, hogy megváltoztasd az életedet. Kezd magaddal, a gondolkodásoddal, s a gondolatok nyomán formálódó szavaiddal, cselekedeteiddel. S tudod, ahogy te változol, úgy változik a világ is körülötted. 

Olyan ez most, mintha újjászületnél. Mintha mindazok a gondok, amik eddig bántottak, hátráltatták az életedet, a boldogságban való kibontakozásodat, eltűnnének, vagy tudatosulnak benned, s lassan feloldódnak a téged elárasztó feltétel nélküli szeretetben. 

S milyen csodás, hogy mindez az édesanyákat ünneplő hétvégén következik be. Annak idején édesanyád adott életet neked, szeretett, táplált, s védelmezett. Légy hálás neki, bárhogyan is tette ezt. Ünnepeld őt, s majd ünnepeld meg önmagadat is. Amikor ő édesanya lett, akkor kezdődött a te földi életed. 

S most, amikor ráébredsz mindarra a csodára, ami benned rejlik, újjászületik az életed. Gondolj erre hétvégére úgy, mint egy új élet kezdetére. A Te új életed kezdődik el. S légy pont olyan, mint amikor kisbabaként a világra születtél. Felejtsd el mindazt, ami eddig bántott, ami nem sikerült, vagy rosszul végződött az eddigi életedben. Nyiss egy új fejezetet, a boldogság fejezetét az életedben!

Az érzéseid fognak vezetni az új életedben. Menj arra, amit jónak érzel, amitől öröm, hála és szeretet tölt el. Válaszd önmagadat, s válaszd az életet! Azért vagy itt, hogy boldog legyél, hogy kiteljesítsd önmagadat, s másokat is ehhez hozzásegíthesd. Mindazon tanácsot, tanítást, másnak való megfelelést, ami ennek ellentmond pedig felejts el! 

Önmagad, majd szeretteid,  párod és gyermekeid boldogsága nagyban függ attól, hogy te hogyan érzed magad. Amikor szomorú, letört, vagy ideges vagy, menj ki a természetbe, s töltődj fel Földanya csodálatos energiáival! Egy bükkfa a fáradtság, és a depresszió csodás ellenszere, a tölgyfa pedig erővel ajándékozhat meg téged. A virágok illatukkal, s varázslatos színeikkel lelkedet ölelik körbe, Nap Atya pedig sugaraival melengeti arcodat. Válaszd azt, amihez a szíved húz. 

Biztos lehetsz benne, hogy jönnek még majd feladatok, ahol az égiek próbára tesznek, hogy megtanultad -e a leckét, és / vagy teszel – e tudatosan azért, hogy boldog legyen az életed. De mindig gondolj rá, hogy minden, ami az utadba kerül, erősebbé, bátrabbá, tisztábbá, s lehet hogy alázatosabbá tesz. Pont ezekre a tulajdonságokra van a legjobban szükségünk mindannyiunknak világunk jobbá tételéhez.

Szülőként az egyik legfontosabb feladatod az életben, hogy engedd meg gyermekednek is a boldogságot. Legyenek feladatai, amik a javát szolgálják, de figyelj arra, hogy ő is fel/megszabadulhasson néha ezek alól a kötelezettségek alól. Feltölthesse energiaraktárait, mind a természet energiáival, mind pedig azokkal az elfoglaltságokkal, amiket nagyon szeret. S ha ebben az egyik az, hogy veled sok időt töltsön el, hát szervezd meg ezeket az alkalmakat, s élvezd te is azokat. 

Vezessen a szeretet, és a fény az új életedben! Csodás megújulást kívánok Neked !  🌷☀️💖

Végtelen szeretettel: Balogh Andrea

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × öt =