Megértem, döntök és cselekszem

Úgy érzed, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok? Az életed szinte minden pillanatában jönnek a megmérettetések, a döntési helyzetek, a kihívások? 

Tartsd ki, hamarosan mind ennek vége lesz! Még néhány nap, hónap, talán év, s megnyugszik minden körülötted, s benned. Amikor túl leszel ezen a mostani időszakon, csodálkozva, elismerően nézel majd vissza: megcsináltad, túlélted, megoldottad. Meg fogsz erősödni, meg fogsz újulni, önmagadat minden körülmények között elfogadni, s mind önmagadat, mind az embertársaidat feltétel nélkül szeretni.

Ám most még a ráébredések, a megpróbáltatások, s megmérettetések ideje zajlik. Az emberek, a helyzetek folyamatosan hozzák azt, ami megoldásra vár az életedben. Kendőzetlenül tükröt tartanak neked, s beléjük tekintve megláthatod, mit szükséges még megváltoztatnod az életedben. Talán az elfogadást, a másik megértését kell gyakorolnod, talán a saját határaid meghúzását, az igazad kimondását, vagy egy szituáció el/megengedését, a teljes belazulást. 

Mindannyiunknak más feladata van, s emiatt más és más területen kapjuk a próbatételeket. Ott, ahol legjobban fájt, vagy éppen fáj, ott van dolgod, arrafelé van a küldetésed. S ott van elrejtve az erőd is, amit felszínre kell hoznod, hogy önmagadat, majd a többi embert a fénybe emelhesd. 

Amikor úgy érzed, nem bírod tovább, ülj le egy kicsit, tedd öledbe a kezed, s egy sóhajjal engedd át minden félelmedet, problémádat, gondodat, aggodalmadat az égieknek. Érezd a feléd áramló szeretetet, ahogy Isten Atya és Isten Anya szeret téged, feltétel nélkül, csak önmagadért, azért mert itt és most létezel. 

Ahogy megtöltött a szívedet az égiek szeretetével, engedd, hogy a Szent Forrás fénysugárral árasszon el. Hulljon rád az áldás, érkezzen a Fény, ami pont olyan színű, amilyenre szükséged van. Engedd, hogy megnyugodjon a lelked, hogy megtalálhasd az erődet, a lelked erejét, ami  mindig is megvolt benned, csak nem vettél róla tudomást, vagy elhitted, hogy sohasem létezett, esetleg te magad rejtetted el. 

Majd nyisd ki a szemed, s indulj a világba, teljesítsd a küldetésed. Az angyalok mindig segítenek neked. Egyetlen igaz irányjelződ a szíved lesz, ami mindig megsúgja majd, merre kell menned. Higgy neki, akkor is, ha semmi értelmét nem látod a józan eszeddel annak, amerre vezet. 

Ez az ősz, s talán még a tavasz is a felismeréseké, a döntéseké, majd a határozott tetteké. Eljött az idő, hogy lépned kell, megtenni azt, amitől eddig féltél, tartottál, bizonytalankodtál. ” Megértem, döntök és cselekszem”. Értsd meg a szituációk, helyzetek tanításait, hallgass az intuíciódra, ami megmondja, mi a helyes lépés, majd határozottan cselekedd is meg azt. 

Mutass példát a gyermekednek, ahogyan rendbe teszed az életedet! Engedd, hogy érezze az erődet, amely biztonságot, s védelmet jelent számára. Állj bele a szülői szerepedbe teljesen.  Ha konfliktusod van vele, ne hunyászkodj meg, vezesd az életeteket bátran, s határozottan. Nyugalom legyen benned, amikor vele beszélsz, s döntesz, hisz tudva tudod, hogy érte is cselekszel. A benned élő szeretetet felé, s a családod felé soha senkinek ne engedd megkérdőjelezni, megingatni, elbizonytalanítani. Te tudod, milyen szilárd ez, s hidd el, hogy nem kell bebizonyítanod senkinek. 

S amikor elfáradsz az élet viszontagságai közepette, engedd meg magadnak, hogy megpihenhess, feltöltődhess. Ajándékozd meg magad azzal, amire  a legnagyobb szükséged abban a pillanatban. 

Várj, mindaddig, amíg erőd újra összegyűlik, s eláraszt téged. Akkor képes leszel újra világosan gondolkodni, helyesen cselekedni. Ekkor megérted majd, hogy minden megpróbáltatás érted van. Adj hálát érte! 

Tisztább, erősebb leszel, pont olyan, amire a családodnak, s a világnak szüksége van.

Egyszer csak majd azt veszed észre, hogy a konfliktusok elkerülnek, körülötted és benned béke van, s kivirágzik az öröm, a boldogság az életedben, mint egy csodaszép virág. 

Legyen így, s így is lesz! 

Áldással és szeretettel: Balogh Andrea

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + 3 =