Kos újhold

 

 

Hétfőn elérkezik a szeszélyes április első újholdja, hogy elindítson az új kezdetek felé. A tüzes Kos eddig ismeretlen utakra visz majd téged, olyan helyekre, ahol eddig még soha sem jártál, s talán még gondolni sem mertél rá. 

De ma még mindig ott vannak a meg nem oldott dolgok, sorra bukkannak fel mind azok a kapcsolatok, helyzetek, aminek eljött az ideje végleg megoldani,  pontot tenni, lezárni.  A rossz emlékeket, nem megfelelő társakat, kapcsolatokat, nem hozzád való munkát talán már elengedted. De mi a helyzet mindazzal, ami egykor boldogságot, örömet és szeretetet hozott az életedbe? Amit ismersz, hiszen megszoktad, részeddé vált.

Ilyen lehet a munkád, amit valamikor szeretetből választottál,  s mára megszokott lett. Már nincs benne kihívás, ismered minden részét, szinte automatikusan teszed a dolgod.  Még talán mindig szereted, de a szívedben súg egy kis hang: olyan jó lenne valami mást is kipróbálni. 

Vagy ilyen lehet a mostani párkapcsolatod. Ismered a társadat, tudod, mit szeret, s mit nem, mire hogyan szokott reagálni. Kialakítottatok egy megszokott életet, s már nagyon régen nem változtattatok rajta. De vajon ismered -e teljesen őt? Változott – e az elmúlt időben, s ha igen, akkor milyen irányban?  Hogyan reagálna vajon, ha valamit teljesen másképp csinálnál, mint eddig? Tettetek – e valamit mostanában, hogy megújítsátok a szerelmet közöttetek? 

Mondd csak, drága Lélek, mit választanál, ha kapnál egy napot, egy hetet, egy hónapot, akár egy évet, hogy kipróbálhasd mindazt, amit meg szerettél volna valósítani ebben az életben?  Hogyan élnéd meg ezt az ajándékba kapott időt? Mi az, ami a szívedben lapul, mélyen eltemetve,  amit  eddig soha nem mertél kipróbálni, mert úgy gondoltad, hogy úgysem sikerül, vagy éppen nem merted?

Amikor kisgyermekként megszülettél a földre, tele voltál izgalommal, kíváncsisággal. Mindent ki akartál próbálni amit csak lehetséges. Egyik pillanatban pilóta akartál lenni, másik percben hegedűművész. S aztán felnőttél, s megfakultak a hétköznapok, úrrá lett rajtad a megszokás. Majd, ha felnőnek a gyerekek… , majd, ha nyugdíjas leszek…., jó ez így, már nem akarok változtatni… ! 

S most, amikor e külvilág , az élet változásra, változtatásra késztet, félsz, hitetlen vagy. Miért? Azért, mert ezt a mostani helyzetet nem tudod irányítani úgy, ahogy szeretnéd, s a megszokás sem működik tovább. S lehet, hogy nem is kell. A Teremtő mindent pontosan elrendezett, neked csak hinned, s bízni kell őbenne, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van. 

Ha van valami, amit eddig nem mertél megvalósítani, akár kicsi, akár nagy dolog, akkor most eljött az idő, hogy bátran vágj bele! Győzd le a félelmeidet, a kétségeidet! Lehetséges, hogy egy izgalmas, új jövő nyílik meg előtted. De az is lehet, hogy csak tapasztalatot szerzel a mostani döntéseddel. Akkor majd újra válaszút előtt fogsz állni, amikor javíthatsz mindazon, amit menet közben elrontottál. 🙂 

Kezd el élni az életedet! Ne feledd, hogy soha nem vagy egyedül!! Angyalok serege van  körülötted, akik segítenek, támogatnak téged. Csak merni kell, hinni, bízni önmagadban, s Istenben. 

Emeld fel a fejedet, s lásd magad előtt, amiről álmodtál, amit megvalósítani szeretnél! Tégy érte lépéseket, s meglásd, az Univerzum támogatása kísér majd az utadon. 

Áldás rád, vándor, ki mersz új utakat felfedezni, mind önmagadban, mind a nagy világban. 🙏💖

Szeretettel: Balogh Andrea

 

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + tizenkettő =