Egyéni konzultáció szülőknek

 

 

Mindenekelőtt, tudd, hogy egy csoda vagy!  S az, hogy szülő lettél, a világ legszebb, s az egyik legfelelősségteljesebb feladata. Életet adtál egy vagy több gyermeknek, s ezzel vállaltad azt is, hogy az addigi életed teljesen megváltozzék. Teszed a dolgod, gyermeket nevelsz, s mellette az élet számtalan területén megállod a helyed.

 

Ha most ezeket a sorokat olvasod, akkor lehet, hogy megakadtál valahol az élet , vagy a gyermeknevelés útvesztőiben. Járod az utad, nagyon sok mindent megoldasz magad, s valamikor eljön az idő, amikor jól jönne egy kívülálló véleménye, tanácsai, vagy egy ember, aki segítené a benned lévő gátakat feloldani.

 

  • Miért viselkedik  így a gyermekem?
  • Mi van benne, amit nem árul el nekem, s miért?
  • Miért reagálok én ezekre a szituációkra úgy, ahogy?
  • Hogyan lehetne még jobb, s boldogabb a családunk? 

 

S még számtalan hasonló kérdés foglalkoztathat téged. Engedd, hogy segítsek neked!

 

Módszerek, amikkel nálam találkozhatsz: 

  1. One Brain kineziológia
  2. Beszélgetés, coaching

 

Mi is az a kineziológia?

 

Egy szelíd módszer, amikor az általam feltett kérdésekre a tested, az izmaid válaszolnak, s megmutatják azokat a blokkokat, amik problémát okoznak neked az életedben. Ezt gyengéden kioldva megújul, megváltozik az életed.

 

Hogyan segít egy coaching?

 

Kérdésekkel, beszélgetésekkel megtaláljuk mindazt, ami gondot okoz számodra, legyen az önmegvalósítás, vagy a gyereknevelés területén. Kaphatsz tanácsokat, vagy olyan kérdéseket, amik megmutatják belső tudásod, a saját válaszaid a problémákra.

 

Fedezd fel egyediségedet, találd meg belső fényedet! Engedd szíved halk hangját felerősödni. Ez utat mutat majd neked,  s hidd el, mindig van választásod, s életed a te kezedben van! Minden gond meg/feloldható, ha hiszel benne, s teszel érte. 

 

Szeretettel várom jelentkezésedet a +36 70 6350567 – es telefonszámon, vagy az  balogh.andrea.beata@gmail.com email címen.