Egyéni konzultáció gyerekeknek

 

 

 

 

 

 

 

Hiszed – e drága Szülő, hogy a gyermeked csodálatos, egyedi, különleges?

Hiszed – e, hogy a probléma, amit mutat, a viselkedés, amit produkál, egyfajta segítségkérés, egy olyan dolog miatt, amit ő egyedül nem tud megoldani?

Hiszed -e, hogy minden probléma ( még a tanulási gond is ) meg/ feloldható ? 

Vagy – e annyira bátor, hogy szembenézz azzal, ha esetleg neked is változnod kell, hogy gyermekednek segíthess?

 

 

Ha bármelyik kérdésre igennel feleltél, keress meg, s szeretettel segítek nektek, hogy mind a gyermeked élete, mind a közös életetek boldog és kiegyensúlyozott legyen!

 

 

Minden gyermek egy csoda, egy különleges lélek, aki tapasztalni, tanulni, fejlődni és segíteni jön a világra. Mindegyikőjük meghatározott életfeladattal érkezik, hogy világunkat jobbá, szebbé, boldogabbá tegye. Nekünk, felnőtteknek segíteni kell őt, hogy ezt megtalálhassa.

 

Minden tanulási nehézség, minden elviselhetetlen viselkedés mögött áll valami, ami gyógyításra, javításra, változtatásra szorul.

 • Lehet ez egy trauma, amit a gyermek valamikor átélt, ebben az életében, vagy akár egy előzőben, s most nem tud a hatásától szabadulni. 
 • Lehetséges, hogy téged, a szülőjét akar valamire figyelmeztetni, vagy változásra késztetni.  Az a tulajdonságod, aminek az elérésére törekszik, a biztonságot jelenti a számára. Mindent meg is tesz, hogy ezt elérje. 
 • Előfordulhat olyan is, amikor most, a jelenben van valami problémája, amit nem tud egyedül megoldani.  Szülőként te valószínűleg túl közel állsz hozzá, hogy meglásd a gondját, vagy, hogy elfogadja tőled a megoldásokat. 

 

Módszerek, amikkel nálam találkozhattok:

 

 1. Gyermekkineziológia: One Brain kineziológa gyermekekre alakítva
 2. Belső utazás, meditáció
 3. Tanulás segítő kineziológia – Brain Gym kineziológia

 

Mit is jelentenek a különböző módszerek? 

 

One Brain kineziológia 

 

Minden olyan trauma akár ebben az életben, akár az előző életben, stresszt okozott, egy érzelmi, energetikai blokkot alakít ki az agyban, a testben. Ez minden esetben előjön, amikor ugyanazt az érzést valami aktiválja.  Gyengéd módszerekkel, izomteszteléssel ki lehet deríteni ezeket a traumákat, szelíden átalakítva feloldani azt. A probléma megszűnik létezni, s a gyermek kiteljesedik. 

 

Brain Gym kineziológia

 

Tanulás nehézségek megoldására kifejlesztett  módszer. Valamikor tanulás közben a gyermek traumát, nehézséget, félelmet élt át, ami energetikai blokkot képezett a tudatában, a testében. Ez a blokk megakadályozza ennek a tevékenységnek a teljes elsajátítását, és megnehezíti a tanulást. A blokkokat erre a célra kifejlesztett mozgással, a két agyféltekét összhangba hozó gyakorlatokkal oldani lehet, s a tanulás újra boldog élménnyé válik. Eltűnik a vizsgadrukk, megszűnnek a gátak. 

 

Belső utazás, meditáció

 

A gyermeket ért traumát egy képzeletben tett utazás, egy irányított meditáció során felkutatjuk, s megértés, elfogadás, szeretet révén feloldjuk. Gyógyulhatnak így allergiák, félelmek, de helytelen viselkedési szokások is. A gyermek megnyugszik, önbizalma, s szüleibe, társaiba vetett hite megnő.  

 

Egy két példa, a teljesség igénye nélkül, ahol segíteni tudok: 

 

 • Szorongás, félelem
 • Tanulási: írási, olvasási, számolási zavarok, nehézségek
 • Beilleszkedési zavarok
 • Hiperaktivitás, nehezen kezelhetőség
 • Önbizalomhiány
 • Bűntudat
 • Hiszti 
 • Félénkség
 • Éjszakai felriadások, nem alvás

 

Ha a gyermeked még nagyon kicsi, illetve óvodás korú, akkor te, mint a szülő kell, hogy gyere a konzultációra. Ekkor még annyira közel van hozzád a gyermek, hogy a magatartásával neked akar üzenni, vagy téged, a te problémáidat tükrözi vissza. 

 

Ha a gyermeked kisiskolás, akkor tudok találkozni csak a gyermekkel, vagy akár hármasban, ahogy a helyzet, a szituáció megkívánja.

 

Ha a gyermeked már felső tagozatos, illetve középiskolás, akkor mindenképpen az ő dolgait nézzük sorba. Ekkor nagyon fontos az ő beleegyezése, változni, változtatni akarása.

 

 

Hány alkalomra lesz szükség?

 

Ez teljesen egyéntől, s az adott dologtól függ. 1-3 alkalom, de lehetséges, hogy több. 

 

 

Mennyibe kerül?

 

9500 Ft / alkalom          Személyes konzultáció  Sopronban                  60 perc 

8000 Ft/ alkalom           Online konzultáció   bárhol a világban élve      60 perc 

 

 

Hiszem, és saját tapasztalatból tudom, hogy a legnehezebben elviselhető, a legtöbb gondot okozó viselkedésmód is megváltoztatható. 

 

Ha úgy gondolod, hogy engem tisztelsz meg azzal, hogy gyermekednek segítsek, várom szeretettel  jelentkezéseteket!