Egyéni konzultáció gyerekeknek

 

 

 

 

Hiszed – e drága Szülő, hogy a gyermeked csodálatos, egyedi, különleges, s minden rendben van vele?

Hiszed – e, hogy a probléma, amit mutat, a viselkedés, amit produkál, csak segítségkérés, egy olyan dolog miatt, amit ő egyedül nem tud megoldani?

Hiszed – e , hogy szeretettel, oda/ őrá figyeléssel, elfogadással mindent meg lehet oldani, s a gondok elpárologhatnak, ha akarjuk, s teszünk érte?

Vagy – e annyira bátor, hogy szembenézz azzal, hogy esetleg neked is változnod kell, hogy neki segíthess?

 

Ha bármelyik kérdésre igennel feleltél, s jól jönne egy külső segítség a problémátok megoldásában, keress meg, s szeretettel segítek neked!

 

Minden gyermek egy csoda, egy különleges lélek, aki tapasztalni, tanulni fejlődni és segíteni jön a világra. Mindegyikőjük meghatározott életfeladattal érkezik, hogy világunkat jobbá, szebbé, boldogabbá tegye. 

 

Tiszta lélekként, erre a földre születve alkalmazkodniuk kell az itteni életmódhoz, szabályokhoz. Ez nem mindig zökkenőmentes. Sokszor sérülnek az út folyamán, s ilyenkor különböző tünetekkel, nem megszokott magatartással jeleznek nekünk.

 

A mai gyermekek nem hibásak, csak mások, mint mi voltunk. Nem hiszek abban, hogy vannak speciális nevelésű igényű gyermekek. Minden gyermek értékes, egyedi, s mindegyik különleges, s őt figyelembe vevő nevelést igényel. S hiszem azt is, hogy a legnehezebben elviselhető, a legtöbb gondot okozó viselkedésmód is megoldható, megváltoztatható.  

 

Módszerek, amiket alkalmazok:

  1. Gyermekkineziológia
  2. Gyógyító meseterápia 
  3. Tanulás segítő kineziológia – Brain Gym kineziológia

 

Egyéni konzultáció keretében segítek nektek megtalálni a problémát kiváltó okokat, s együtt meg is tudjuk oldani azokat. 

 

Szeretettel várom jelentkezésedet a +36 70 6350567 – es telefonszámon, vagy az  balogh.andrea.beata@gmail.com email címen.