Egyéni konzultáció felnőtteknek

 

 

 

 

Mindenekelőtt, tudd, hogy egy csoda vagy! Olyan életfeladattal érkeztél ide a földre, amit csak te tudsz betölteni, senki más ezen a világon. Ez lehet a munkád, amit szeretettel végzel, gyermekeid felnevelése, egy boldog párkapcsolat, virágok, állatok gondozása, közösségek építése, emberek gyógyítása, segítése, bármi, ami örömmel tölti el a szívedet. 

 

Ha az életed boldog, és kiegyensúlyozott, akkor már az utadon vagy. Ilyenkor ha megpróbáltatások is érnek, könnyen és hamar visszatalálsz abba a békés, nyugodt állapotba, ahonnan teremteni, segíteni tudsz, s áldást hozol a világra. 

Ha azonban megakadtál, boldogtalan, stresszes vagy, esetleg nem mennek úgy a dolgaid, ahogy szeretnéd, akkor még vannak olyan területei az életednek, amik gyógyításra, változtatásra szorulnak. 

 

Engedd meg, hogy kineziológusként, tanácsadóként segítsek neked megtalálni, s feloldani azokat az elakadásaidat, blokkjaidat, amik meggátolnak abban, hogy kiteljesítsd az életedet! 

Tudd, hogy megérdemled a boldogságot, a szerelmet, a szeretetet, a tiszteletet, a szabadságot, s mindent, amire a szíved vágyik. 

 

 

Módszerek, amikkel nálam találkozhatsz: 

 

  1. Coaching, életvitel tanácsadás
  2. One  Brain kineziológia
  3. Meditáció

 

Hogyan segít egy coaching?

 

Kötetlen beszélgetésekkel feltárjuk mindazt, ami gondot okoz számodra. A kapott kérdések arra irányulnak, hogy megtaláld saját válaszaidat a problémákra, feltárd önmagad számára is belső tudásod. 

 

Mi is az a One Brain kineziológia?

 

Azt jelenti, hogy “Egységes Agy”. Három az egyben, azaz a test, tudat, lélek összekapcsolódása szükséges ahhoz, hogy boldog, kiteljesedett életet élhessünk. 

Minden olyan esemény, ami negatív érzelmet, stresszt váltott ki a mostani, vagy az előző életeid során, rögzült a tudatalattidban.  Amikor a jelenben találkozol olyan helyzettel, ami ugyanazt az érzelmet váltja ki nálad, mint amit egykor átéltél, hasonlóan reagálsz, mint akkor, függetlenül attól, hogy már megváltoztál, felnőttél, stb. Stressz hatására a jobb agyfélteke leblokkol, s a bal pedig pánik, “üss, vagy menekülj ” üzemmódra kapcsol. 

A One Brain kineziológia  izomtesztelés segítségével feltérképezi azt a negatív érzelmet, ami a blokkokat okozza, majd szelíden feloldja, megváltoztatja. Az eddig berögzült viselkedés eltűnik, s a lélek újra szabaddá válik. A két agyfélteke újra összerendezetten dolgozik, hogy  együtt megoldja a felmerülő problémákat.

 

Mit jelent a Meditáció

 

Irányított meditáció keretében feltárjuk mindazokat a blokkokat, elakadásokat, hiedelmeket, amik stresszhez, betegségekhez, alacsony önbizalomhoz, illetve bármilyen az életedben jelentkező problémához vezetnek. Megértéssel, szeretettel, elfogadással gyengéden feloldjuk, átformáljuk azokat. 

 

 

Hány alkalom szükséges a változáshoz? 

 

Ez főleg tőled, s a probléma mélységétől függ. Általában legalább 1 – 3 alkalom szükséges a teljes megértéshez, majd a változáshoz. 

 

Mennyibe kerül? 

 

  • 10 000 Ft / Személyes konzultáció   Sopronban                   Időtartalom:   60 perc  
  • 8000 Ft / Online konzultáció   bárhol a világban élve        Időtartalom:  60 perc
  • 8000 Ft / Konzultáció erdei séta, vagy kávé közben           Időtartam:     60 perc 

 

Fedezd fel egyediségedet, találd meg belső fényedet! Engedd szíved halk hangját felerősödni. Hidd el, mindig van választásod, az életed a te kezedben van! Minden gond meg/feloldható, ha hiszel benne, s teszel érte. 

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!