Gyógyító, rezgésszint emelő frekvenciák

 

Minden hangnak, legyen az a beszéd hangjai, vagy egy zenének a hangja, meghatározott rezgése, frekvenciája van. Ez a rezgés az, ami elér bennünket, s általában valamilyen hatást vált ki belőlünk. 

Biztos jártál már úgy, hogy egy egy szeretett zenét hallgatva megnyugodott a lelked, béke érzése járt át, kitisztult az elméd, s minden kivilágosodott körülötted. S talán átélhetted valamikor ennek az ellenkezőjét is, amikor egy zeneszám, vagy egy haragos beszéd hatására összeszűkült a gyomrod, futni, elfutni támadt kedved, esetleg dühös lettél, vagy csak megmagyarázhatatlanul rossz érzésed támadt. 

A körülötted, benned zajló változások hatására egyre érzékenyebb leszel, s a hozzád, hozzánk érkező gyermekek pedig már ezzel a felfokozott érzékenységgel születnek, s nevelkednek fel. Így nagyon fontos, hogy itt is, épp úgy, mint az életed többi részénél, egyre tudatosabb legyél. Tudatosan válaszd meg azt, hogy milyen hangot engedsz közel mind magadhoz, mind a gyermekedhez. Ez megnyilvánulhat abban, ahogyan te beszélsz, s engeded, hogy veled, vele beszéljenek, s abban is, hogy milyen zeneszámokat hallgatsz. 

Amikor dühös, mérges vagy, vagy félelem uralja a testedet, a gondolataidat, akkor a testedben lévő atomok nagyon alacsony szinten rezegnek, ami további rossz érzésekhez, vagy akár betegséghez is vezethet. Ehhez általában mindig hasonló érzéseket kifejező zenéket is választasz, ami tovább fokozza a benned felgyülemlő érzelmeket.

Ám tudd, hogy az érzelmeidet bármikor megváltoztathatod, s ehhez hatalmas segítséget jelent a zene világa. 

Első lépésként fel kell ismerned, hogy lehangolódtál az univerzum ideális, egyensúlyi frekvenciájáról, rezgésállapotáról. A tudatosság szintjére kell emelned a testedben, gondolataidban keletkezett diszharmóniát. Innen kiindulva sokkal könnyebb a változás, változtatás. 

S aztán fel kell emelned a tested rezgését újra arra a harmónikus állapotra, ahol béke, szeretet, és nyugalom vár rád. Ezt megteheted úgy, hogy megkeresed mindenben a benne rejlő szépséget, tudatosan a szívközpontodba helyezkedsz, s innen szemléled a világot. Ahhoz, hogy ezt megtehesd, le kell először csillapítani a gondolaidat, s az elmédből, a szívedbe helyezni a fókuszt. 

Ehhen nagyon nagy segítséget jelenthet egy megfelelően kiválasztott zene. Vannak olyan hangok, amelyek egy egy meghatározott frekvencián rezegnek, amik gyógyító, rezgésszint emelő hatással rendelkeznek, s magasabb tudatállapotra hangolnak téged. 

Ezeket a frekvenciákat Solfeggio frekvenciáknak (ejtsd: szofeddso) nevezik. Gyógyító hatásúak, segítenek elengedni hitrendszeri blokkokat, nem működő mintákat, hozzájárulnak a harmonikus állapot visszaállításához. Mindegyik a tudat és a test más más részére hat.

A Solfeggio hangfrekvenciákat az ősi greoriánus énekekben használták először. Úgy tartották, hogy ezek a speciális hangok hatalmas áldásban részesítik a közösséget, ha a szertartások alatt együtt éneklik őket. Ezeket a frekvenciákat Dr. Joseph Pluto és De. Len Horowitz fedezte fel újra. 

Kutatások alapján bizonyos frekvenciákhoz hozzá lehet társítani a különböző csakrákat. Ez azt jelenti, hogy a bizonyos hangok, rezgések a meghatározott csakra működését segíti elő, gyógyítja, energiával látja el.  

Jöjjön most egy lista ezekről a frekvenciákról, s arról, hogy miben tudnak a legjobban segíteni neked.

174 Hz: Biztonság, fájdalomcsillapítás

A test számára a biztonság érzését hozza meg, s ebben a szervezet számára hatékonyabb regenerálódást, fájdalmak csökkentését segíti elő.

285 Hz: Energetizálás

Életerővel, energiával tölt fel. A test energetikai mezőjére hatva segíti annak újraépítő folyamatát beindítani. Ez a hang jól használható sebek, sérülések, égések és sérült szövetek kezelésére.

396 Hz:  Gyökér csakra : Elengedés

Ez az Elengedés frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod feloldani a félelmeket, a bűntudatot, a szorongást és mindazt, amit el szeretnél engedni. A céljaid eléréséhez is használhatod.

417 Hz: Szakrális csakra: Mozdítás

Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod elengedni a múltad, hogy előre tudj lépni és előmozdíthasd a változásokat. Váratlan élethelyzetek kezelésére, és stagnáló folyamatok beindítására, változások elősegítésére egyaránt alkalmas. Tisztítja a traumatikus élményeket és törli a múltbeli események destruktív hatásait.

528 Hz: Napfonat csakra : A szeretet rezgése

A tudósok szerint is ez az a frekvencia, amely az univerzális fejlődés, egészség és a hosszú élet titka. Az önbizalom és az önszeretet kulcsa, mely megnyitja a szívedet és segít megteremteni életedben a harmóniát és a békességet, valamint bármilyen gyógyulási folyamatot felgyorsít.

Javítja, helyreállítja és átalakítja a sérült DNS-t, a szeretet által. Elősegíti a gyógyulást, növeli az életenergiát. Szeretet, szerelem, változások, sejtgyógyítás, teremtés, csodák. 

639 Hz – Szívcsakra: Kapcsolódás

A Kapcsolódás frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod kezelni az emberi kapcsolataidat. Az összekapcsolódás frekvenciája, párkapcsolati szint rendezésére, a belső női és férfi pólus kiegyensúlyozására és a két agyfélteke összehangolására egyaránt alkalmas. Továbbá segíti a tanulást, a két agyfélteke összehangolásával. 

741 Hz – Torokcsakra: Intuíció

Az ébredő intuíció és a bővülő tudat frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, felébresztheted és fejlesztheted az intuíciódat. Intuitíven segít ráhangolódni a téged foglalkoztató kérdésekre,  segíti tudatod kitágítását. 

852 Hz – Harmadikszem csakra: Feltétel nélküli szeretet

Spirituális eredetünk, rendeltetésünk,feltétel nélküli szeretet. Ezen frekvencia a lélek ébredésében segít hallgatásával, meditációban a spiritualitás eredeteddel, őseszenciáddal tudsz összehangolódni. „Lélektuning” csodát művel a személyes jólétedben, mert a feltétel nélküli szeretet frekvenciájára hangol és segít összhangba élned a rendeltetéseddel. Theta szinten együttműködik a tudatalattival és utat enged a lelki élményeknek.

963 Hz – Koronacsakra: Fény frekvenciája 

Tobozmirigy aktiváló frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatása, aktiválja a két agyfélteke között elhelyezkedő tobozmirigyet, mely a „harmadik szem” biológiai szerve és a multidimenziónális érzékelés központja. A felemelkedési folyamat és Istennel ezen frekvencia hallgatása, való egység tudati epicentruma. Lélek, fény, összekapcsolódás a mindenséggel, az Istennel.

Eltávolítja el felesleges programokat, hiedelmeket, félelmeket. Stresszoldó, gyógyító, sejtmegújító. 

 

A Solfeggio frekvenciák között érdeles kapcsolat van. Az egymást követő frekvenciák, minden esetben 111 Hz-el nagyobbak, mint az előtte lévő frekvencia, illetve az egyes rezgések számszerű összege 3, 6 vagy 9 és osztható 3, vagyis harmonikusak és gyógyítóak a szervezet számára.

174, 417, 741 Hz valamint a 285, 528, 852 Hz és a 369, 639, 963 Hz csúcsai külön-külön 1-1 szabályos háromszöget tesznek ki, amikben az egyes számok összege 3,6,9, amik igen különleges energiákkal bíró számok.

 

 
Angyali frekvenciák:
 
111 Hz: Sejtregeneráció, mély meditáció
 
A 111 Hz összefügg az endorfinok termelésével. Ez segíti a sejtek megújulását és regenerálódását. Az endorfinok előállításával a 111 Hz enyhíti a fájdalmat és javítja a hangulatot. Növelheti az általános jólét érzését, az empátiát, valamint javítja a koncentrációt és a memóriát.
 
333 Hz: 
Ez az igazság, az integritás és a szeretet számszerű ábrázolása. Ez a háromság ábrázolása: a háromszoros láng, a test, az elme és a lélek; apa, fiú és szent szellem. Lehetővé teszi, hogy olyan portálok nyíljanak meg benned, amelyek segítik a test, az elme és a szellem gyógyulását és aktiválását.
 
1111 Hz : A Mester frekvencia
 
Ezen frekvencia hallgatása mély relaxációt meditatív állapotot idéz elő, amelyben gyógyulhatsz, szinkronizálja a jobb és bal agyféltekét. Transz állapotot idéz elő, felemelkedhetsz a „Mesteri ÉN” tudat állapotába. 
Az MRI-vizsgálatok eredményei azt sugallják, hogy pontosan 1111 Hz-en az agy kikapcsolja a prefrontális kéreget, deaktiválja a nyelvközpontot, és   ideiglenesen átvált balról jobboldali dominanciára, amely felelős az intuícióért, a kreativitásért, a holisztikus feldolgozásért, és meditációs transz állapotot vált ki. 
 
Ha bármelyik frekvencia megszólított, keress rá a Youtube -n, vagy bármelyik zenecsatornán, nagyon sok gyönyörű zenét fogsz találni. Hallgass az intuíciódra, amikor a zenét kiválasztod, s így meg fogod találni pont azt, ami éppen neked szól, s téged fog segíteni. 
Ugyanígy, mutasd meg ezeket a csodákat a gyermekednek is. Keressetek együtt tanulás, alvás, csendes foglalkozás idejére olyan zeneszámokat, amik segítik őt, s azt a tevékenységet, amit éppen csinál. 
Az univerzum áldása a zene, emberi tolmácsolásban. Használd őket bátran, akár naponta többször is. Ha valamelyik területen nagyobb támogatásra, segítségre, megerősítésre van szükséged, akkor hallgasd a kiválasztott zenét több napon keresztül, így nagyobb hatása lesz számodra. 
 
Varázslatos zenehallgatást kívánok nektek! 

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 + 10 =