Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kamaszklub 10 – 13 éveseknek

2021.11.06. ● 16:00 - 18:00

 

Egy olyan közösséget keresel a kamasz, vagy kamaszodó gyermekednek, ahol motiválják, inspirálják, s feltétel nélkül szeretik őt? Egy közösséget, ahol barátokra találhat, s olyan dolgokat tanulhat, amit eddig soha sem, s úgy, ahogy eddig még nem tette? Egy csoportot, ahol minden gyerek egyedi, különleges, talán nagyon érzékeny, azaz hasonlít a tiédhez? 

Akkor küldd, vagy hozd el “A kamaszklubba” 2021. november 6.- én, Sopronban.  

Ki vagyok én? Teszi fel a kamasz a kérdést, s kutatja a választ a környezetében, a szülők, a barátok, az osztálytársak, s a tanárok reakcióiban. A világban fellelt válaszok alapján állítja össze a képet önmagáról, s ez sokszor nagyon eltér attól, amit a bensőjében érez. 

Belül mélyen nagyon is jól tudja, mi az, ami őt boldoggá teszi, ami motiválja, amitől szárnyra kap a lelke. De szabad -e hallgatni a szíve szavára, s lehet – e önmaga ebben a földi világban? Mit szólnak a többiek, fogják – e szeretni őt, ha más, mint a többi, amikor senkihez sem hasonlítható? 

Önbizalom, önismeret, önelfogadás – a boldog, kiteljesedett élet ezeken tulajdonságokon alapul. Gyermekkorban is, ám kamaszként még fontosabb, hogy megismerje, elfogadja, majd felvállalja önmagát. Amikor megtanulja tisztelni a saját érzéseit, akkor fog tudni tisztelettel viszonyulni másokhoz is. Szükséges megértenie azt is, hogy egyedül a saját életéért, cselekedeteiért felelős, de abban vállalnia kell a felelősséget 100 %-ban. 

Ebben az életkorban már nagyon fontos a vele egyidős, hasonlóan gondolkodó közösséghez való tartozás is. Egy olyan közösség, ahol mindenki elfogadja a másik egyediségét, mégis tudnak együtt rezdülni, mert különbözőségükben is egymásra találnak. Egy csoport, ahol a tagok motiválják, s feltételek nélkül elfogadják egymást.  

Egy ilyen közösségbe hívom szeretettel a 10 – 13 éves gyermekedet. Minden együttlétünkkor valamit megértünk, megtanulunk önmagunkról, a társainkról, s az alapvető egyetemes törvényekről, ami a világunkat, s bennünket, embereket irányítja. Megtanulunk majd meditálni, a természet erőit, ásványokat, s az angyalokat segítségül hívni, hálával élni, s boldognak lenni. 

Megtanuljuk meghallgatni egymást, kimondani a véleményünket, meg/felismerni az érzéseinket, s kezelni őket. 

Találkozzunk minden hónap első és harmadik szombatján az Élet – Vár Közösség Térben! Küldd, vagy hozd el a gyermekedet, s bátorítsd, hogy hozza magával a barátait, barátnőit is! 

Nem csak nekünk, felnőtteknek, hanem gyermekeinknek is nagyon kellenek a jó, inspiráló közösségek!

 

Az első találkozás  önmagunkról, s egymás megismeréséről szól:

 

– Ki vagyok én? Ki vagy te?

– Milyennek látom magam, s milyennek látnak a többiek?

.- Milyennek látom én a társaimat? 

– Mi az, amitől jókedvűnek, boldognak érzem magam? Milyen tevékenységeket szeretek, s miért?

Fogunk zenét hallgatni, sokat beszélgetni, rajzolni, festeni, vagy bármi módon kreatívkodni, s együtt enni, teázni, s még sok minden mást is. 

Az együttlétünk célja egy boldog, kiteljesedett, önmagát, s az embereket elfogadó kamasz, s a létrejövő új, támogató barátságok. 

 

Mikor: 2021. november 6. 16.00 – 18.00

Hol: Élet – Vár Közösségi Tér, Sopron Felsőbüki Nagy Pál utca 4 ( a ház felső szintje )

Hozzájárulás: 4000 Ft 

Szükséges:  egy kis gyümölcs, vagy bármi uzsonnára, amit meg is osztunk egymással 

 

Várok szeretettel minden kis és nagykamaszt, akik egy szuper közösség tagjai akarnak lenni!

Teremtsünk együtt egy szebb, boldogabb világot! 

 

Jelentkezés szükséges, amit a balogh.andrea.beata@gmail.com email címen, vagy www.facebook.com/Azujkorcsaladja Facebook oldalon megtehetsz. 

Ha kérdésed lenne, akkor írj, vagy hívj a +36 70 6350567 – es telefonszámon. 

 

Szeretettel: Balogh Andrea

 

 

 

 

 

Részletek

Dátum:
2021.11.06.
Időpont:
16:00 - 18:00
Esemény címkék:
, , , , ,

Helyszín

Életvár Közösségi Tér
Felsőbüki Nagy Pál utca 4
Sopron, Győr Moson Sopron 9400 Magyarország