2020 utolsó teliholdja

 

Ragyogó telihold világít az égen. Az új év eljövetele előtt még lehetőséget kaptunk, hogy számot vessünk az elmúlt esztendővel, megvilágíthassuk a 2020 – as év, vagy akár az eddigi életünk, életeink történéseit, s elengedjük mindazt, ami már idejét múlt, ami már nem szolgál bennünket, sem a születésben lévő Új Világot. 

Mindannyian más utat járunk, s ezért mindannyiunknak mást jelent az elengedés, s majd az újjászületés. 

Ha tegnap nem tetted meg, akkor ma nézz fel a csillagos égre, s a telihold fényénél engedd el mindazt, ami már nem tartozik hozzád. Adj hálát, hogy megtapasztalhattad életed történéseit. Mondj köszönetet mindazoknak az embereknek, szituációknak, akik tanítani, szeretni, vagy csak tükröt tartani jöttek az életedbe. Áldások ők, mert általuk még jobban megismerhetted önmagadat. 

Bármi is történt veled eddig, lásd meg a történésekben rejlő tanítást, tapasztalást, s hálát mondva engedd útjukra őket. A feladatukat elvégezték, segítő jobbot nyújtottak neked, hogy a változás csodálatos útjára léphess. 

S amikor levetetted mindazokat a  tulajdonságokat, szerepeket, régi ruhákat, s álruhákat, amiben már nem érzed jól magad, szeretettel elengedted azokat az embereket, szituációkat, akikkel, illetve amikkel már nincs többé dolgod, s lelked meztelenül áll Isten színe előtt, akkor készen állsz a csodára önmagad s a világ kivirágoztatására.

Áldás rád s az utadra! 

Szeretettel: Balogh Andrea

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt + 8 =